» » » Київський торт

Київський торт

Оцінка 4 з 5
Київський торт - популярний і смачний рецепт крихкого вироби з білкового тіста. Він ніжний на смак, готувати його потрібно з свіжих яєць. Дивіться рецепт з фото, і готуйте з нами. Київський торт - можна купити в кожному магазині, а я рекомендую вам спекти цей кулінарний шедевр. Від виду торта захоплює дух. Такі торти випікають з особливої нагоди, вони різні за змістом і формою, але мета у них одна. Київський торт круглої форми, пропоную рецепт з фотографіями.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Київський торт»:

  • Горіхи кешью - 150 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Яйця - 7 штук
  • Сіль - щіпка
  • Цукор - 50 грам
  • Для крему:
  • Молоко - 150 мл
  • Масло вершкове - 250 мл
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Какао - 1 ст. ложка
  • Коньяк - 1 ст. ложка

Як приготувати «Київський торт» в домашніх умовах

  1. Процес приготування. Горіхи кешью очищені підсмажити на сковорідці на маленькому вогні 10 хвилин. Подрібнити горіхи, але не занадто дрібно, вони повинні відчуватися в тісті.
  2. В горіхи додати борошно і 50 грам цукру. Розмішати сухе тісто.
  3. Білки відокремити від жовтків.
  4. У білки додавати сіль і збивати міксером на піну.
  5. Змішати білкову масу з сухою, розділити на дві половини.
  6. Форму для запікання візьміть роз'ємну, застелити її пергаментним папером і вилити білкове тісто. Випікати два коржі при температурі 170 градусів півгодини, а потім сушити при температурі 150 градусів, ще 1,5 години. Ставити в гарячу духовку не відкривати, поки не спечеться корж.
  7. Коржі вийняти і покласти остивати, з тістом працюйте акуратно, воно дуже ніжне.
  8. Приготуємо крем. У каструлі збити яйце, додати цукор і влити молоко, розмішати і довести до кипіння. Кип'ятити на маленькому вогні 5 хвилин.
  9. Поставити крем остивати.
  10. Масло порізати на шматочки.
  11. Збити в пишну масу масло. З'єднати крем з маслом.
  12. Додати в крем коньяк, ванілін і перемішати. Розділити крем на дві половини. В одну додати какао і перемішати.
  13. Корж в середині змастити білим кремом. Зверху торт обмазати з усіх боків коричневим кремом.
  14. Посипати дрібними горіхами.
  15. Торт поставити в холодильник на кілька годин. Приємного апетиту!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent