Сирний торт - це ніжний, м'який виріб для святкового столу. Я пропоную приготувати торт з желе, дивіться рецепт з фото. Рекомендую смачний рецепт для вашого свята, сирний торт. Різновидів рецептів дуже багато, сирний торт можна запікати, а можна заморожувати. Для приємного аромату додають ваніль, пропоную рецепт з фотографіями.
Інгредієнти для рецепта «Сирний торт»:
- Цукор - 160 грам
- Масло вершкове - 120 грам
- Яйце - 1 штука
- Ванільний цукор - 1 упаковка
- Сіль - щіпка
- Борошно - 1,5 склянки
- Сир - 500 грам
- Желе - 2 упаковки (жовте і рожеве)
- Згущене Молоко - 100 мл
- Желатину - 2 упаковки
Як приготувати «Сирний торт» в домашніх умовах
-
Для начинки:
-
Зробити желе по інструкції на упаковці, тільки на 50 мл води дати менше. Залити бажано на ніч, щоб вранці зробити торт, або навпаки.
-
Масло порізати з борошном в крихту, додати ванільний цукор, яйце і замісити тісто. Загорнути тісто в харчову плівку і прибрати в холодильник на 40 хвилин.
-
Приготуємо сирну начинку. Желатин розвести з водою. По інструкції і залишити набухати. Сир покласти в миску, додати цукор і згущене молоко і збити міксером.
-
Деко змастити олією, тісто розкачати качалкою за розміром дека, а потім розплескати, зробити бортики. Поставити тісто випікатися на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
-
У сирну масу ввести набряклий желатин і знову збити міксером.
-
Сирну масу поділити на дві частини, покласти на остившый корж половину сиру.
-
Викласти порізане желе, розподілити теж на дві половини. Потім шар сирної маси і желе.
-
Поставити торт застигати в холодильник, а потім порізати шматочками і подавати на стіл.
-
Приємного апетиту!