Печінковий торт рецепт для святкового столу. Я дуже люблю страви з печінки і рекомендую приготувати вам, цей смачний рецепт. Дивіться покроковий рецепт з фото. Печінковий торт рецепт, який прикрасить ваш стіл до будь-якого свята. Млинці, перемазані майонезом з часником дуже смачні. Пропоную рецепт з фотографіями печінковий торт рецепт з бананом і кабачком.
Інгредієнти для рецепта «Печінковий торт рецепт»:
- Печінка куряча - 200 грам
- Печінка свиняча - 300 грам
- Банан - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Часник - 1 головка
- Борошно - 50 грам
- Сіль - 1 ч. ложка
- Майонез - 1 упаковка
- Соняшникова олія - 100 грам
Як приготувати «Печінковий торт рецепт» в домашніх умовах
-
Печінку промити під проточною водою. Порізати шматочками, банан, кабачок і печінку.
-
У блендері або комбайні перемолоти в кашу інгредієнти, додати борошно, сіль і перемішати.
-
Влити в сковороду олію і ополоником виливати млинці з печінки.
-
Остиглий млинець змащувати майонезом з подрібненим часником.
-
Складати торт з млинців.
-
У вас вийде така краса.
-
Подавати страву до столу, порізати на шматочки.
-
Приємного апетиту!