» » » Торти в домашніх умовах

Торти в домашніх умовах

Оцінка 4 з 5
Дуже смачні і апетитні тістечка в домашніх умовах які ні чим не відрізняються від магазинних. У приготуванні цих тортів немає нічого складного, так що їх можна швидко приготувати до приходу гостей. Для любителів солоденького, надаємо для Вашої уваги кілька вишуканих і неперевершених тортів. Готуємо вдома самі це просто!
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Торти в домашніх умовах»:

  • Дві склянки цукру
  • Шість курячих яєць
  • 150 грам вершкового масла
  • Пів чайної ложки розпушувача тіста
  • Один склянку пшеничного борошна
  • 15 грам желатину
  • Підлога пакет ванільного цукру
  • Третина чайної ложки лимонної кислоти
  • 100 грам темного шоколаду
  • 100 мл кип'яченої води

Як приготувати «Торти в домашніх умовах» в домашніх умовах

  1. Беремо глибоку миску, висипаємо в неї желатин і заливаємо його кип'яченою водою.
  2. Розбиваємо акуратно шість курячих яєць і відокремлюємо жовтки від білків.
  3. Беремо іншу глибоку миску і просіюємо в неї пшеничне борошно.
  4. кладемо 100 грам вершкового масла, шість яєчних жовтків, 100 грам цукру і пів чайної ложки розпушувача.
  5. Замішуємо ретельно тісто і ставимо його на 20 хвилин у тепле місце, що-б воно набухало.
  6. В цей час готуємо суфле для торта. Заважаємо желатин з водою і доводимо його до кипіння.
  7. Беремо іншу глибоку миску і висипаємо в неї дві склянки цукру, пів пакетика ванільного цукру і лимонну кислоту.
  8. Потім додаємо яєчний білок і ретельно все перемішуємо, поступово додаючи гарячий желатин.
  9. Збиваємо міксером до отримання однорідної маси. Беремо широкий деко і змащуємо його вершковим маслом.
  10. Дістаємо тісто з теплого місця і виливаємо його рівномірно на деко.
  11. Розігріваємо духовку до 200 градусів і ставимо в неї деко на сім хвилин. Після виймаємо з духовки деко, викладаємо корж і даємо йому трошки охолонути. Потім розрізаємо його навпіл.
  12. Змащуємо перший корж половиною приготованого суфле, потім кладемо зверху другий шар і змащуємо залишилися суфле.
  13. Тепер беремо чорний шоколад і розтоплюємо його на водяній бані, додаємо до нього 50 грам вершкового масла.
  14. Змішуємо ретельно і поливаємо отриманої глазур'ю зверху торт.
  15. Ставимо його в холодильник на шість годин. Після закінчення часу дістаємо торт * Пташине молоко * з холодильника і подаємо до святкового столу або до чаювання.
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent