Кожна починаюча кулінарка переживає ті чи інші труднощі, не всі, наприклад, знають, як зробити глазур для торта правильно, щоб вона застигла, і торт виглядав красивим і був смачним. Отже, варимо глазур і покриваємо нею торт або тістечка. Ми сьогодні зробимо глазур з какао, цукру, молока та масла. Готуємо самі будинку це смачний і простий рецепт!
Інгредієнти для рецепта «Глазур для торта»:
- Молоко 2ст.л.
- Какао 2ст.л
- 3 ст.л. цукор
- Вершкове Масло-50г
- Всі компоненти глазурі крім олії змішуються до однорідної маси, яка ставиться на водяну баню і витримується на невеликому нагріванні при постійному помішуванні, щоб повністю розчинився цукор. Потім суміш трохи остудити, додати вершкове масло і всю масу ще раз ретельно перемішати. Глазур готова, тепер свіжоприготованою глазур'ю можна покрити торт.
- Шоколад 100г
- Вершкове Масло-50г
- Молоко ? склянки
Як приготувати «Глазур для торта» в домашніх умовах
-
Шоколад поламати на маленькі шматочки.
-
Покласти до нього масло.
-
Долити молоко і поставить все на водяну баню.
-
Витримати все при постійному перемішуванні на невеликому нагріванні до розплавлення шоколаду.
-
Можна зняти глазур з вогню, вона готова.
-
Приготовленої глазур'ю можна покрити торт або тістечка.