» » » Снікерс торт

Снікерс торт

Оцінка 4 з 5
Для приготування пропонованого торта піде чимало часу, але результат, повірте, чудовий. Його назва снікерс торт, який можна охарактеризувати як торт смачний, ніжний і вартий того, щоб витратити на нього стільки часу. Якщо у вас в будинку не є круглої форми для торта або ви віддаєте перевагу прямокутні або квадратні торти. Тоді обирайте таку форму, що б в діаметрі мала тридцять на двадцять сантиметрів.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Снікерс торт»:

  • Яйця - дві штуки.
  • Яєчні жовтки - три штуки.
  • Цукор - сто грам.
  • Сода - половина чайної ложки (гашене оцтом).
  • Борошно - сто двадцять грамів.
  • Какао-порошок - одна столова ложка.
  • Ванільний цукор - два пакетики.
  • Яєчні білки - три штуки.
  • Цукор - двісті грам.
  • Варена згущене молоко - одна банка.
  • Масло вершкове - сто п'ятдесят грамів.
  • Горіхи арахіс - двісті грам.
  • Шоколадна глазур:
  • Шоколад - двісті грам.

Як приготувати «Снікерс торт» в домашніх умовах

  1. За допомогою міксера збийте яйця з яєчними жовтками. Поступово додаючи в них цукор разом з ванільним цукром.
  2. Після цього додайте соду, тушкування оцтом. Обережно перемішайте дерев'яною лопаткою.
  3. Додайте просіяне борошно. Перемішану з какао-порошком.
  4. Тісто викладіть у форму на пергаментний папір. Випікайте в добре розігрітій духовці до готовності.
  5. Для приготування білкового коржа збийте білки з цукром до отримання міцної піни. Переклавши його в форму, застелену пергаментним папером просушуйте в духовці нагрітій до температури сто градусів протягом двох годин.
  6. Тепер приготуємо крем. Для цього потрібно збити вершкове масло.
  7. Додати до нього варене згущене молоко. Після чого ще раз збити до однорідного стану крему.
  8. Арахіс підсмажте на маленькому вогні і подрібніть за допомогою качалки. Відкладіть в сторону остигати.
  9. Остиглий бісквіт розріжте уздовж коржа навпіл. На нижню його частину намажте крем.
  10. На нього покладете безе. Знову крем.
  11. Зверху накрийте другим бісквітним коржем. Для додання торту акуратного і красивого виду, підріжьте.
  12. Після чого підровняйте його боку. Повапните боки залишилися кремом.
  13. Обсипте крихтами від обрізки коржів. Зверху на торт вилийте шоколадну глазур або розтоплений шоколад.
  14. Розрівняйте її і посипте арахісом. Готовий торт залиште на три години просочуватися.
  15. Але відразу не прибирайте його в холодильник. Приємного апетиту.
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  • 15 березня 2016 15:46
Добро дня! Сподобався тортик, а відео по цьому торту я не знайшла і опис приготування дійсно не повний. Якщо можна ссилочку в коментарі киньт на відео!
  • 9 березня 2014 22:59
Цитата: Юліана
Текст до картинок взагалі не підходить! Немає багатьох описаних деталей! І в переліку потрібних інгридієнтів - немає деяких основних! Дякую за зіпсовану випічку!


Доброго дня! До рецепту є відео де повністью весь процес приготування описано і показано. Картинки зроблено автором рецепта.
  • 9 березня 2014 15:36
Текст до картинок взагалі не підходить! Немає багатьох описаних деталей! І в переліку потрібних інгридієнтів - немає деяких основних! Дякую за зіпсовану випічку!