» » » Торт на сковороді

Торт на сковороді

Оцінка 4 з 5
Новорічні свята закінчилися. На цукерки дивитися вже не хочеться, а от чай з легеньким тортом те, що потрібно. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом такого тортика. А печеться він дуже швидко, вірніше смажиться на сковороді. Отже, про все по порядку.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «Торт на сковороді»:

  • яйця - 3 штуки
  • цукор - 1 стакан
  • борошно - 3,5-4 склянки
  • маргарин - 2 столові ложки
  • сода - 2/3 чайної ложки погасити оцтом
  • сіль - щіпка
  • молоко - 1 літр
  • яйця - 3 штуки
  • борошно - 4 столові ложки
  • цукор - 1 стакан
  • ванілін - 1 пакетик

Як приготувати «Торт на сковороді» в домашніх умовах

  1. Для початку приготуємо тісто для нашого торта.
  2. Для цього трохи збиваємо яйця з цукром.
  3. До цієї суміші додаємо дрібку солі, соду, гашену оцтом, і 2 столові ложки маргарину. Маргарин попередньо потрібно розтопити.
  4. Все гарненько перемішуємо. После цього поступово додаємо борошно і замішуємо тісто.
  5. Формуємо з тіста колобок і залишаємо його відпочивати на 20 хвилин.
  6. Поки тісто підходить, займемося приготуванням крему. Я зробила звичайний заварний крем. Для його приготування необхідно розтерти яйця з цукром, додати борошно. Отриману суміш розвести молоком і все добре перемішати. Поставити на плиту, на повільному вогні довести до кипіння. При цьому крем потрібно постійно помішувати, щоб він не пригорів. Коли крем загусне і стане потрібної нам консистенції, знімаємо з вогню. Додаємо пакетик ваніліну. Добре перемішуємо і відставляємо. Коли крем охолоне, в нього можна покласти 250 грам вершкового масла і добре збити.
  7. Розкачуємо наші шматочки. Не забуваємо про борошно. Щоб наше тісто не прилипло до столу.
  8. На попередньо нагріту сковороду відправляємо наші коржі смажитися (я перекладала коржі при мощі качалки). Сковороду маслом змащувати не потрібно. Готуємо коржі на сухій сковороді, на середньому вогні. На «випікання» коржів у мене пішло всього п'ятнадцять хвилин. Погодьтеся, що в духовці вони готувалися б набагато довше.
  9. Готовим коржам надаємо круглу форму, використовуючи тарілку потрібного діаметру. Залишки перетираємо в крихту. Для цієї мети я використовувала м'ясорубку.
  10. Рівні круглі коржі рясно змащуємо кремом.
  11. Готовий торт посипаємо сухарями і залишаємо просочуватися мінімум на три години. Найкраще залишити на ніч.
  12. Торт виходить смачним і легким. Приємного апетиту!
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent