Наближався мій День народження, і гостей потрібно було пригостити тортом. Ну яке ж свято без торта? Біда в тому, що духовки у мене немає. Вихід - придбати готовий торт або напівфабрикат, але я придумала інакше. Трохи подумавши, вирішила приготувати торт з полуницею. Ви знаєте, повчитися дуже смачно і вишукано. Дивіться самі.
Інгредієнти для рецепта «Торт з полуницею»:
- 500 мл молока
- 400 мл згущеного молока
- 200 г пшеничного борошна
- 700 г полуниці
- 2 яйця
- 20 г цукру
- 200 г розм'якшеного вершкового масла
- Щіпка соди
- Щіпка солі
Як приготувати «Торт з полуницею» в домашніх умовах
-
На сковороді потрібно посмажити 9-10 млинців. Кількість млинців може бути менше або більше, то ви самі відрегулюєте висоту торта. Для цього з'єднайте молоко, борошно, яйця, цукор, сіль, соду і перемішайте добре. Тісто для млинців готове, можна приступати до смаження.
-
Готуємо крем. М'яке вершкове масло збийте блендером.
-
Тепер до вершкового масла додаємо згущене молоко і знову збиваємо блендером.
-
Полуницю потрібно гарненько вимити, очистити від хвостиків і нарізати часточками.
-
Верх млинця намазуємо кремом і кладемо полуницю. Накриваємо другим млинцем. Його так само змащуємо кремом і накриваємо.
-
Те ж саме робимо з усіма млинцями. Робіть все швидко, крем розтікається.
-
Верхній млинець можна прикрасити полуницею, шоколадом, кокосовою стружкою. Дайте волю фантазії.
-
Приємного апетиту!