Вироби з бісквітного тіста в кулінарії незамінні. З нього можна випікати красиві торти на день народження і весілля, а також для домашньої випічки смачні булочки. Бісквіт рецепт простий, але готувати його потрібно в швидкому темпі. Потрібно швидко збивати яєчно - цукрову масу, формувати тісто. Для випічки бісквіта можна використовувати різні листи: круглі, квадратні, прямокутні. Історія походження бісквіта загубилася минулих століттях, але відомо, що Королева Вікторія, звеліла своїм кухарям робити бісквіт з солодкими прошарками. І це виріб було першою ласункою пері дворі. А корабельні коки намагалися чим побільше запастися бісквітом, так як він не містить в складі масла, зберігався в трюмах дуже довго. В наш час ця лакомка доступна всім. Це смачний бісквіт без витрат рецепт апетитний!
Інгредієнти для рецепта «Бісквіт рецепт»:
- Яйця 6 штук
- Цукор 150 грам
- Борошно 150 грам
- Мигдаль 30 грам
Як приготувати «Бісквіт рецепт» в домашніх умовах
-
Мигдаль дрібно порізати.
-
Спочатку вам потрібно відокремити білки від жовтків (не змішувати), збивати цукор з білками в стійку піну і невеликими порціями додавати жовтки (не вимикаючи міксер), потім всипати борошно, змішане з мигдалем, і швиденько замісити тісто.
-
Деко змастити маслом, застелити пергаментним папером.
-
Тісто розділити на частини і перелити в деко, так щоб заповнити? дека.
-
Випікати при температурі 180 градусів.
-
При випіканні деко з бісквітом НЕ трясти, а то може осісти.
-
Щоб дізнатися, чи готовий корж, візьміть сірник і проткніть їй корж, якщо тісто не залишиться на сірнику значить готово.
-
Охолодити, відокремити від паперу, просочити сиропом.
-
Бісквіт добре поєднується з різними видами кремів, глазурі, а також з джемами.