Необхідні інгредієнти:
• Готові медові коржі - 1упаковка
• Сметана 20-25% жирності - 500г
• Цукор - 1ст
• Ванілін - 1пакетик
• Волоські горіхи - 200г
• Чорнослив - 200г
• Курага - 200г
• Варення кисле для просочення - 3ст.л.
• Коньяк для просочення - 3ст.л.
• Вода для просочення - ½ ст.
Для прикраси:
• Шоколад - 500г
Готуємо:
• Робимо сметанний крем - збиваємо сметану, ванілін, цукор до однорідності міксером або блендером.
• Робимо просочення - змішуємо кисле варення, воду, коньяк.
• Чорнослив і курагу ретельно промиваємо, при необхідності запарюємо, ріжемо шматочками. Волоські горіхи дрібно рубаємо.
• Перший корж злегка змочуємо просоченням, змащуємо кремом, зверху крему насипаємо січені горіхи. На нього кладемо другий корж, змочуємо його просоченням, змащуємо кремом, на крем викладаємо шматочки чорносливу.
• Третій корж змочуємо просоченням, змащуємо кремом, викладаємо курагу.
• Четвертий корж змочуємо просоченням, укладаємо на торт, заливаємо залишками крему, посипаємо потертим шоколадом.
• Перед вживанням торт повинен постояти в холодильнику.
Приємного вам чаювання!