Інгредієнти для приготування :
• Яблука
• Трохи кориці
• Півсклянки борошна
• Один стакан цукру
• Пів чайної ложки соди
• Лимонний сік або оцет
І так приступаємо:
• Моєму яблука, а потім очищаємо їх від серцевини і шкірки. Після цього нарізаємо дрібно їх. Яблук має вийти в обсязі не менше двох літрів.
• Змішуємо їх за бажанням з корицею. Тепер розбиваємо курячі яйця і ретельно збиваємо їх з цукром. Прогріваємо до 200 градусів духовку. Потім просіваємо борошно пшеничне на яйцях разом з гашеного оцтом содою.
• Ретельно замішуємо тісто густе, як сметана. Заливаємо приготованим тестом яблука і викладаємо масу у форму для випікання. Ставимо пиріг на середню полицю в духовці на сорок хвилин. Готовність пирога перевіряємо дерев'яною паличкою або якщо є - зубочисткою. Після чого можна подавати його до столу.