Інгредієнти:
•Цукор - 1ст
•Вода - 1ст
•Меленої кави або какао - 2ст.л
•Мед - 2ст.л.
•Розпушувач - 1уп
•Родзинки - 1/2ст
•Горіхи (подрібнені будь-які) -1/2ст
•Борошно - 2ст
•Масло рослинне - 1/2ст
•Кориця - маленька щіпка
Приготування:
•Налийте в маленьку каструльку воду, додайте цукор і рослинне масло
•Дайте цукру трохи розчиниться. Додайте мед
•Злегка нагрійте, помішуючи суміш до розчинення інгредієнтів
•В окремому посуді змішайте корицю, кава і розпушувач
•Додайте суху суміш в каструльку з медом, водою і маслом і ретельно перемішайте, щоб не було грудок
•Додайте родзинки і горіхи
•Насипте борошно обережно. Тісто має нагадувати густу сметану
•Присипте борошном форму або викладіть пекарську папір
•Випікайте в духовці, розігрітій до 200оС, близько 30-40 хвилин
•Корж зверху можна посипати мигдалевими пелюстками або змастити джемом за смаком