,
Інгредієнти:
• Яйця - 8шт
• Цукор - 500г
• Борошно - 500г
• Ванілін (пакетик) - 2шт
• Масло вершкове - 20г
• Зелені яблука (кисло-солодкі) - 4шт
• Цукрова Пудра
Приготування:
• Сирі яйця забиваються в суху ємність і близько 7 хвилин збиваються міксером.
• Поступово в кілька етапів додається цукор.
• Потім маленькими частинами всипається борошно при помішуванні.
• Вимиті яблука з видаленою серцевиною і насінням, нарізати невеликими кубиками.
• Форма/лист змащують маслом, яке потім викладається тісто.
• Нарізані яблука викладаються зверху.
• Деко/форма ставиться в нагріте духова шафа.
• Пиріг печеться приблизно півгодини (5 хвилин плюс-мінус).
• Готовий пиріг остуджується і посипається цукровою пудрою.
• На порційні шматки пиріг нарізають перед подачею.
Приємного апетиту!