Інгредієнти:
• Яйця - 4шт
• Цукор - 250г
• Борошно - 250г
• Ванілін (пакетик) - 1шт
• Масло вершкове - 10г
• Зелені яблука (кисло-солодкі) - 2шт
• Цукрова Пудра
Приготування:
• В суху миску забиваються сирі курячі яйця збиваються міксером не більше 7 хвилин.
• Поступово додається цукор.
• Невеликими частинами додається борошно при постійному помішуванні.
• Яблука миють, видаляється серцевина з насінням, нарізати маленькими кубиками.
• Форма або деко змащують маслом, викласти тісто.
• Зверху кладуть нарізані яблука.
• Деко або форму ставиться в духову шафу, який попередньо нагрівається до 200-градусної температури.
• Пиріг печеться близько півгодини (плюс-мінус 5 хвилин).
• Готовий яблучний пиріг остуджується, посипається цукровою пудрою.
• Перед подачею пиріг нарізають на порційні шматки.
Приємного апетиту!