Необхідні інгредієнти:
• Масло вершкове - 100г
• Гіркий шоколад - 200г
• Цукор - 50г
•Яйця курячі - 3шт
• Борошно - 60г
• Цукрова пудра, сіль
Готуємо:
• Шоколад ріжемо маленькими шматочками, додаємо масло, розпускаємо в НВЧ-печі, або на водяній бані. Яйця ретельно збиваємо з цукром і дрібкою солі, додаємо вершково-шоколадну масу, перемішуємо, просіваємо борошно, знову добре перемішуємо до однорідності.
• Розкладаємо тісто по невеликих формочках (формочки змастимо олією), випечемо 15 хвилин при температурі 200оС близько 15 хвилин. Остудимо у формах, дістанемо, посиплемо цукровою пудрою.
Приємного вам апетиту!