Інгредієнти:
• Шоколад - 120г
• Масло вершкове - 100г
• Борошно - 1 склянка
• Розпушувач тіста - 1 / 4 ст. ложки
• Яйця - 3шт
• Цукор - 150г
• Розчинна кава - 1/2 ст. ложки
Прикраса:
• Какао - 2 ст. ложки
• Цукрова пудра - 50г
• Гаряча Вода - 2 ст. ложки
Приготування:
• Шоколад нарізати на дрібні шматочки.
• Додається нарізане масло.
• Всі ставиться на водяну баню, помішується.
• В іншій ємності борошно змішується з розпушувачем і просівається.
• Яйця збиваються окремо.
• В розтоплений шоколад з маслом додається цукор, розчинну каву.
• Потім додається просеянная борошно з розпушувачем.
• Маса перемішується до однорідного стану.
• Форма змащується шматочком вершкового масла.
• Тісто викладається в підготовлену форму, рівномірно розподіляється і ставиться в нагріту духовку.
• Випікається 20-25 хвилин при температурі 190оС (готовність перевіряється дерев'яною паличкою або сірником).
• Готовий корж остуджується.
• Какао змішується з водою і цукровою пудрою.
• Шоколадною сумішшю наноситься візерунок на остиглий корж.
• Потім залишають для застигання візерунків, після чого нарізають на квадратики або ромбики.
• Печиво викласти на тарілку і подається до чаю.
Приємного апетиту!