» » » "Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси

"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси

Оцінка 4 з 5
Оригінальні листкові булочки з ковбасою. Чим хороший цей рецепт? Швидко, смачно і красиво! А ще, можна проявити творчий підхід, типу, а у мене "трояндочки" вийшли найкрасивіші Заморожене листкове тісто завжди є в холодильнику або в найближчому магазині, залишається нарізати ковбасу і зробити трояндочки. У результаті через півгодини ваш стіл прикрасить оригінальна і смачна закуска.
З листкового тіста трояндочки виходять повітряними і легкими. Такі "трояндочки" можна спекти з ніжною докторською ковбасою або більше пікантною напівсухий ковбаскою. Мені дуже сподобалися мої останні "трояндочки" з ковбасою "салямі", тільки от сало з них витоплюється;
Висновок, готуйте слоечки з ковбасою без сала.
Загрузка...

Інгредієнти для рецепта «"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси»:

  • 1 упаковка листкового тіста (400-500 г)
  • 300-500 г ковбаси (вареної, напівсухий)
  • 1 жовток

Як приготувати «"Трояндочки" з листкового тіста і ковбаси» в домашніх умовах

  1. Отже, дістаньте тісто з холодильника і залиште його розморожуватись. Потім акуратно його розкачайте приблизно 5 мм завтовшки і 2 см шириною. Наріжте з тіста смужки такої довжини, щоб на них помістилися 3 шматочки "докторської" ковбаси або 5 шматочків напівсухий (дивлячись який діаметр у ковбаси).
  2. Ковбасу наріжте тоненькими кружальцями, а якщо ви робите трояндочки з "докторської" ковбаси, то розріжте її навпіл (на напівкружечками).
  3. На смужку викладіть 3-5 скибочок ковбаси ближче один до одного. Овальна сторона повинна трохи виступати за смужку тесту.
  4. Почніть згортати смужку тесту з ковбасою, при цьому, перший шматочок ковбаси скрутіть тугіше, щоб в середині "трояндочки" не утворилося порожній простір.
  5. Поверніть смужку тесту з ковбасою в рулетик. Вирівняйте дно рулетика, щоб наша листкова булочка не падала на бік.
  6. Розігрійте духовку до 200 ° С. Поставте листкові булочки з ковбасою "трояндочки" на деко, застелене пергаментом, змастіть їх жовтком. Випікайте до готовності, приблизно 15 хвилин, до придбання красивого рожевого кольору. Викладіть "трояндочки" на гарне блюдо і дивуйте гостей.
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent