Інгредієнти для приготування :
• 20 столових ложок розсолу
• 16 столових ложок оливкової олії
• Один стакан цукру
• Один пакетик ванільного цукру
• Дві склянки борошна
• Одна чайна ложка гашеної оцтом соди
І так приступаємо:
• Застеляємо харчовою фольгою деко і змащуємо її маслом. Тепер виливаємо в глибоку миску оливкова олія з розсолом.
• Перемішуємо і висипаємо туди, соду і кухонний цукор з ванільним. Потім просіваємо пшеничне борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його на робочому столі в пласт товщиною о.5 сантиметри і вирізаємо різними на своє розсуду формочками з нього печиво.
• Викладаємо печиво на деко і ставимо його на 20 хвилин у духовку, в якій повинна бути температура 180 градусів. Виймаємо його від туди, як тільки воно зарум'яниться і подаємо до столу теплим.