Інгредієнти:
Тісто:
• Маргарин - 100г
• Яйце - 1шт
• Сметана - 3 ст. ложки
• Борошно - 2-2,5 склянки
• Імбир - 1 ст. ложки
• Сіль - 1/4 ст. ложки
Начинка:
• Цибуля - 600-800г
• Сметана - 1 склянки
• Яйця - 3-4шт
• Цукор - 1/2 ст. ложки
• Перець чорний
• Спеції
• Перець червоний
• Сіль
Приготування:
• Маргарин розтоплюється.
• Додається сметана, імбир, яйце, сіль - все ретельно перемішується.
• Додається просеянная борошно - замішується тісто.
• Готове тісто залишають у холодному місці на годину, у цей час готується начинка.
• Цибуля очищається, промивається і нарізати півкільцями.
• Нарізаний цибуля обсмажується на рослинній олії до прозорості.
• Додається цукор, спеції, сіль і так далі.
• Начинка остуджується.
• Сметана збивається з яйцями до однорідного стану.
• Потім сметана змішується з обсмаженою цибулею.
• Тісто розкочується по формі так, щоб його краї заходили на борти.
• Зверху начинку.
• Випікається до готовності при стандартному нагріванні духової шафи (духовку попередньо розігріти).
• Коли утвориться рум'яна кірочка, пиріг витягується з духової шафи.
• Подається теплим або холодним (за бажанням).
• Перед подачею цибулевий пиріг нарізати на порційні шматки. Приємного апетиту!