Оладки з гарбуза готують, як і звичайні оладки на кефірі. До них подавайте абрикосове або сливове варення. Дивіться рецепт з фото. Оладки з гарбуза легко і просто приготувати, виходить ніжний десерт до чаю. Щоб було швидше їх приготувати, потріть гарбуз на кухонному комбайні. Смачний рецепт оладок, можна трохи змінити, додавши сухофрукти або яблука. Пропоную рецепт з фотографіями, оладки з гарбуза.
Інгредієнти для рецепта «Оладки з гарбуза»:
- Гарбуз - 800 грам
- Молоко - 150 мл
- Соняшникова олія-100грам
- Сіль - щіпка
- Борошно - 1,5 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 ст. ложки
Як приготувати «Оладки з гарбуза» в домашніх умовах
-
Гарбуз помити, очистити шкірку і потерти на тертці або в кухонному комбайні.
-
У глибоку миску покласти гарбуз додати яйця, цукор, сіль.
-
Влити молоко і перемішати, додати борошно.
-
На чавунну сковорідку влити трохи соняшникової олії і ложкою викладати оладки. Смажити з двох сторін по кілька хвилин.
-
Подавати оладки з варенням.
-
Приємного апетиту!