Гаряченькі млинці посилюють гострий смак корейської морквини, яка приємно поєднується з сирно-ковбасної начинкою.
Інгредієнти для рецепта «Млинці з швидкою начинкою»:
- Млинці (тонкі) (1 кг) 20шт
- Шинка куряча (200 гр)
- Морква по-корейськи (200 гр)
- Сир плавлений (180 гр) 2шт.
- Олія рослинна (раф.) (30 гр) 3ст.л.
- Масло вершкове 72.8% (20 гр) 1ст.л.
Як приготувати «Млинці з швидкою начинкою» в домашніх умовах
-
Приготувати не дуже солодкі млинці на свій смак.
-
Плавлений сир і ковбасу нарізати однаковими пластинами.
-
На засмажену бік млинця, на деякій відстані від краю покласти пластинку сиру і ковбаси. Зверху покласти корейську моркву. Якщо млинці не будуть додатково обжарюватися, тоді завертайте начинку в більш бліду бік млинця.
-
Прикрити начинку краєм млинця.
-
Підвернути бічні сторони.
-
Закрутити млинець в рол.
-
Нафарширувати всі млинці.
-
На сковороді розігріти олію, додати 1 ст.л. вершкового і викласти млинці.
-
Обсмажити млинці з двох сторін до рум'яної скоринки.