Інгредієнти для приготування :
• П'ять столових ложок борошна
• Одне куряче яйце
• Один стакан кефіру
• Одна столова ложка цукру
• Два середніх яблука
• Щіпка соди
• Щіпка солі
• Соняшникова олія
• Яблучне повидло
І так приступаємо:
• Розбиваємо куряче яйце і ретельно його збиваємо з сіллю і цукром. Потім додаємо туди змішану з содою борошно і виливаємо кефір. Перемішуємо все. Очищаємо яблука, натираємо їх на крупній тертці і змішуємо разом з тестом. Тепер розігріваємо сковорідку.
• Наливаємо в неї дві столові ложки соняшникової олії і смажимо на неї з двох сторін на невеликому вогні оладки, що-б вони добре пропеклися всередині. Потім викладаємо приготовані оладки на тарілку, поливаємо яблучним джемом або сметаною і подаємо до столу.