Інгредієнти для приготування :
• Три столових ложки патоки
• 200 мілілітрів води
• Одна чайна ложка лимонного соку
• 275 грам хлібної білої муки
• 75 грам не просіяної хлібної борошна
• Одна чайна ложка солі
• 40 грам поленти
• Одна чайна ложка сухих дріжджів
• Дві столові ложки вершкового масла
І так приступаємо:
• Вливаємо у форму для випікання хліба патоку, воду і лимонний сік. Після цього висипаємо туди поленту і два типи борошна, що-б у Вас була повністю покрита вода. Потім додаємо у різні кути хлібопічки масло з сіллю.
• Робимо невелике поглиблення в середині борошна і висипаємо туди дріжджі. Тепер ставимо хлібопічку в *Основною* режим, натискаємо *Старт* і коли він буде повністю готовий, перекладаємо його на решітку, щоб він охолов.