Інгредієнти:
• Капуста квашена - 500г
• Риба - 500г
• Цибуля - 2шт
• Рослинну олію - 100мл
• Паста томатна - 50г
• Борошно - 2 ст. ложки
• Вода - 3л
• Лавровий лист
• Перець
• Зелень
• Сіль
Приготування:
• Потрошена риба промивається, обробляється на філе, нарізати на порції.
• Риба його панірують у борошні, обсмажується на рослинному маслі, кладуть в каструлю.
• Потім риба заливається водою і вариться до готовності.
• Цибулю, очищений і нарізаний обсмажується разом з віджатою квашеною капустою на рослинному маслі.
• Потім додається рибний бульйон і все тушкується до готовності.
• В кінці додається пасерований томат, перець, лавровий лист, сіль, залишився рибний бульйон (риба виймається з бульйону і викладається на тарілки).
• Щі варяться ще півгодини.
• В тарілки з рибою наливаються щі.
• Перед подачею посипаються подрібненою зеленню.
Приємного апетиту!