Готуємо смачну страву вуха проста рецепт
Ця страва є традиційним гарячим рибним блюдом. Від інших рибних супів уха відрізняється набором продуктів і способом приготування. У неї не можна додавати овочі (дуже рідко можна моркву і картоплю), борошно, крупу, олію і смажену цибулю. Юшку готують з певного виду риби. Наприклад, щука, рецепти з якої найрізноманітніші, добре підійде для приготування цього блюда. Ітак, готуємо наше смачна страва уха проста дуже смачний рецепт без витрат.
Основні інгредієнти:
• Щука 150 грам;
• Філе сома 150 грам;
• Невеликий картопля 5 шт.;
• Невеликі цибулини 2 шт.;
• Вершкове масло 50 грам;
• Сіль, перець (за смаком);
• Лавровий лист (за смаком).
Процес приготування:
• Щуку очистимо від луски і нутрощів, промиємо. Потім поміщаємо в каструлю і заливаємо водою. Додаємо лавровий лист, горошок запашного перцю і варимо рибу до готовності.
• Проціджуємо отриманий бульйон, а щуку розрізаємо на шматочки.
• Чистимо цибулю і картоплю. Дрібно нарізаємо філе сома.
• У киплячий рибний бульйон додаємо цибулю і картоплю, доводимо до кипіння. Збавляти вогонь і варимо 5 хвилин.
• Додаємо в каструлю шматочки щуки, сома, вершкове масло. Солимо за смаком і варимо ще 10 хвилин. Знімаємо з вогню.
• Даємо усі настоятися 8 хвилин під кришкою. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою і подаємо на стіл. Смачного!
Приготувати смачну страву вуха проста це дуже просто