Готуємо дуже смачний розсольник з рисом
Рецепт цієї страви дозволить вам швидко і з легко зварити розсольник з рисом.
Основні інгредієнти:
• Картопля - три штуки;
• Солоні огірки - п'ять штук;
• Копченості (сосиски, м'ясо або курка);
• Цибулина, моркву, корінь петрушки, пів кореня селери;
• Рис пів склянки;
• Олія соняшникова;
• Зелень (петрушка, кріп);
Процес приготування:
• Чистимо і дрібно ріжемо моркву, цибулю, селеру і петрушку. Пассіруем їх на рослинній олії. Промиваємо рис, кладемо в каструлю і заливаємо його водою. Доводимо воду до кипіння і варимо 10 хвилин.
• Чистимо картоплю, нарізаємо невеликими шматочками, додаємо в каструлю з рисом.
У цей час чистимо картоплю. Нарізаємо на невеликі шматочки. Додаємо до рису.
• Додаємо обсмажені овочі. Нарізаємо огірки маленькими шматочками і додаємо їх до картоплі, овочів і рису. Ріжемо копченості і додаємо їх в каструлю.
• Варимо розсольник близько 15 хвилин до готовності рису і картоплі.
• Варимо розсольник ще. До готовності картоплі і рису. Якщо дотримуватися цю послідовність то хвилин 10-15. Посипаємо готову страву зеленню і розсольник з рисом готовий.
Готуємо просто смачний розсольник з рисом рецепт