Шампіньйони - продукт, з якого дуже багато можна приготувати страв. Суп-пюре з печериць готувати легко і швидко. Мій рецепт з фото покаже вам, як це зробити.
Інгредієнти для рецепта «Суп-пюре з печериць рецепт з фото»:
- Цибуля ріпчаста 1.0 шт
- Олія маслинова 2 ст л
- Сіль 1.0 ч.л
- Гриби печериці 600.0 г
- Вершки ~ 20% 100.0 мл
- Сир "Пармезан" 10 гр
Як приготувати «Суп-пюре з печериць рецепт з фото» в домашніх умовах
-
Нам потрібні печериці, цибуля, оливкова олія, вершки, сир пармезан.
-
Печериці можна їсти сирими. Ви не знали? Але ми не ризикуємо. Гриби подрібнити, ріпчасту цибулю також подрібнити і з грибами обсмажити на оливковій олії до випаровування рідини.
-
Потім вміст сковороди спюріровать в блендері. Висипати в каструльку і долити вершки. Дати покипіти хвилини три, постійно помішуючи. Вершки відразу нейтралізують смак грибів. Тому пробуйте, що треба додати. Можете трохи соєвого соусу, сіль, звичайно.
-
Якщо дуже густо, розбавте водою або бульйоном. Потім набираємо в тарілку, посипаємо (за бажанням) свіжомеленим перцем і обов'язково тертим пармезаном. Пармезан дає смачний відтінок супу. Ось і все! Швидко і сердито!)