Цибулевий суп це смачно
Рецепт цибульного супу зародився в Європі вже давно і був він популярний в основному серед бідних сімей, тому як для нього потрібні були зовсім прості інгредієнти, які були в кожній родині. Розглянемо один з найпростіших - цибульний суп.
Основні інгредієнти:
• Курячий фарш 400 гр.
• Дві середні цибулини
• Зубчик товченого часнику
• Борошно пшеничне 2 ст. ложки
• Бульйон курячий 0,5 л
• Півтора склянки молока
• Півсклянки сметани
• Масло вершкове 2 ст. ложки
• 4 скибочки білого хліба без кірки
• 2 жовтки
• Трохи тертого твердого сиру
Процес приготування:
• Чистимо овочі, дрібно нарізаємо і обсмажуємо в глибокій каструлі у вершковому маслі 5-6 хвилин.
• У обжарку додаємо фарш і тушкуємо ще 10 хвилин
• Поступово всипаємо борошно в отриману суміш і тушкуємо на невеликому вогні ще 1 хвилину.
• Вливаємо бульйон і доводимо його до кипіння.
• Додаємо молоко, сметану, а також спеції за смаком і варимо супчик на слабкому вогні 20 хвилин
• Далі готуємо смачні грінки до супу: сир збиваємо з жовтками, змащуємо отриманою сумішшю хліб і запікаємо в гарячій духовці 5-6 хвилин.
Супчик подаємо з грінками гарячим. Також можна додати туди зелень і сметану за смаком.
Цибулевий суп дуже популярний