» » » Харчо рецепт

Харчо рецепт

Оцінка 4 з 5

Готуємо смачно харчо рецепт


Про те, коли з'явився цей смачний суп із грудинки, рису, томатів і гострих приправ, історія замовчує. Але в тому, що це чудове блюдо подарувала нам грузинська кухня можна бути впевненим. Існує багато різних думок про те, як саме і з чого потрібно готувати харчо рецепт, якого можна знайти на різних форумах. Усі сперечаються, яке м'ясо використовувати для харчо, звичайно, завжди перемагає яловичина. Існує декілька спосіб приготування харчо рецепт такого відомі всім господиня, люблячим готувати. Ми поділимося з вами найпоширенішим харчо рецепт якого дуже простий у приготуванні.

Інгредієнти:
• 400 грам яловичини, краще на кісточці
• Три цибулини
• 4 столові ложки рису
• 500 грам стиглих помідорів
• Зелень, петрушка і кріп обов'язково, також можна взяти кинзу
• Спеції: базилік, лавровий лист
• Два зубчики часнику

Харчо рецепт приготування:
• М'ясо відокремлюємо від кісток і очищаємо від пльоночек
• Нарізаємо акуратними шматочками поперек волокон. У каструлю наливаємо 2,5 літра води і кладемо в неї м'ясо і ставимо на вогонь.
• Коли вода закипить, знімаємо піну, зменшуємо вогонь і залишаємо воду злегка побульківать на півтори години
• Після того, як бульйон готовий, проціджуємо його і виймаємо м'ясо і кістки.
• Ріжемо цибулю і смажимо його на рослинному маслі, коли цибуля стане золотистим додаємо до нього варене м'ясо і обсмажуємо близько п'яти хвилин
• Зменшуємо вогонь і додаємо ще пару ложок бульйону і тушкуємо ще хвилин 15 під закритою кришкою.
• Поки гаситься м'ясо готуємо помідори. Миєму помідори, знімаємо шкірку, ріжемо на кубики і додаємо їх до м'яса і цибулі, тушкуємо ще 10 хвилин.
• Бульйон знову ставимо на плиту і доводимо до кипіння, викладаємо в нього тушковане м'ясо з овочами, як тільки бульйон закипить кладемо в нього рис. Через 10 хвилин кипіння, додаємо в суп спеції: хмелі - сунелі, базилік, пару горошин чорного перцю, лавровий лист, для гостроти додати червоний гострий перець.
• За кілька хвилин до закінчення варіння додаємо кріп, петрушку і кинзу і часник.
• Дайте супу настоятися під кришкою близько години, подавати на стіл з хлібом або лавашем. • Шалено приємні запахи наповнювати весь будинок і кликати рідних на обід два рази не доведеться. Смачного!

Готуємо самі дуже смачний супчик харчо рецепт приготування
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent