Готуємо смачний грибний суп рецепт
Якщо у вас є в наявності гриби, то можна приготувати грибний суп. Рецепт цієї страви досить простий.
Основні інгредієнти:
На 4 порції.
• Вершки 300 мл;
• Гриби білі 500 г;
• Гриби шампіньйони 150 г;
• Сухі мелені гриби 30 г;
• Морква 100 г;
• Картопля 200 г;
• Вода 1500 мл;
• Лук ріпчастий 300 г;
• Сіль, перець, лавровий лист за смаком.
Процес приготування:
• Гриби (білі та шампіньйони) нарізаємо пластинками, картопля і цибуля середніми кубиками, моркву - соломкою. Частину цибулі і моркву обсмажуємо на сковороді з додаванням рослинної олії до появи золотистого кольору.
• Доводимо воду до кипіння в каструлі додаємо в неї свіжу цибулю, варимо до того моменту поки цибуля не осяде на дно. Після закладаємо картоплю, обсмажену моркву з цибулею, свіжі гриби і варимо до повної готовності картоплі.
• Перед закінченням приготування вливаємо вершки в каструлю, засипаємо сухі мелені гриби, додаємо перець і сіль і доводимо наш суп до кипіння.
• Для додання трапезного виду блюду подавайте його в глиняному посуді.
• Як доповнення до грибного супу можна використовувати сметану і часникові грінки, подавайте ці компоненти окремо. Додайте в суп дрібно порізану зелень.
Смачний і дуже апетитний грибний суп рецепт приготування без витрат