Рецепт рагу овочеве просто смачний
Напевно, немає жодної господині, яка б не вміла готувати рагу. Це дуже популярна страва серед багатьох народів світу. Овочеве рагу досить дієтична їжа. Багато худнуть застосовують дієти, де в раціоні переважає саме рагу. Тушкування овочі зберігають набагато більше вітамінів, ніж варені. В рагу велику кількість клітковини, що дуже добре для організму. Пропоную вашій увазі рецепт рагу овочеве, для приготування якого потрібно всього 40 хвилин.
Інгредієнти:
• 300 г білої квасолі
• 1 цибулина
• Часник (2 зубчики)
• 3 помідори
• Цибуля-порей (1 стебло)
• 400 г стручкової квасолі
• 100 г оливкової олії
• 1 л бульйону
• 100 г рису швидкого приготування
• Сіль
• Перець
Приготування:
• Картопля треба помити, почистити і варити в злегка підсоленій воді протягом 10 хвилин. Стручкову квасолю помийте, почистіть і також варіть в підсоленій воді. Відкиньте картопля і квасоля на сито разом з артишоками.
• Перець розріжте навпіл, почистіть серцевину і наріжте шматочками. Артишоки потрібно розрізати на 4 частини.
• Рослинна і вершкове масло необхідно розігріти в сковороді. Обсмажте в ньому картоплю і солодкий перець. Тим часом почистіть часник, подрібніть за допомогою чеснокодавкі і додайте до овочів.
• З'єднайте всі овочі разом, додайте спеції, влийте бульйон і тушкуйте на невеликому вогні 10-15 хвилин. Ваше рагу готове. Смачного!