Найсмачніший рецепт суп грибний
Іноді хочеться приготувати якийсь надзвичайно смачний суп. Розгляньте рецепт суп грибний і, можливо, він стане фаворит на вашій кухні назавжди. Гриби мають багато корисних властивостей, тим більше печериці. Їх готувати дуже швидко і легко. Смак грибного супу нікого не залишає байдужим. Відомо, що гриби є одними з найбільш улюблених продуктів в нашому регіоні.
Для приготування супу знадобиться (на 4 порції):
• 500 г печериць
• 1 цибуля
• 1 морква
• Рослинна олія (2 ст. Л.)
• Солодкий перець (1 стручок)
• 3 бульби картоплі
• 200 г плавленого сиру
• Лавровий лист
• Петрушка
• Сіль, перець
Спосіб приготування:
• Печериці почистіть, помийте, залийте холодною водою (1,5 л) і варіть 30 хвилин. Після цього бульйон процідіть, а гриби наріжте.
• Цибулю очистіть і дрібно поріжте. Моркву потрібно помити, почистити і натерти на крупній тертці.
• Візьміть сковороду, влийте в неї рослинне масло і розігрійте. Покладіть в сковороду цибулю і смажте 3 хвилини. Після цього додайте до цибулі моркву і смажте всі разом ще 2 хвилини.
• Стручок солодкого перцю помийте, обсушіть, розріжте на дві частини, видаліть насіння з серцевиною, а м'якоть наріжте широкими смужками. Перець потрібно додати до смажених овочів, перемішати гарненько і протушкувати ще 3 хвилини.
• Тим часом помийте картоплю, почистіть і наріжте невеликими кубиками. Бульйон поставте закипати, після покладіть в нього картоплю і варіть 10 хвилин. Додайте в бульйон плавлений сир, лавровий лист і варіть ще 5 хвилин, помішуючи. Посоліть і поперчіть суп на свій смак.
• Подаючи на стіл, розлийте суп по тарілках, в кожну тарілку додайте смажені овочі і дрібно нарубану зелень. Насолоджуйтеся смаком відмінної супу.