» » » Cуп овочевий

Cуп овочевий

Оцінка 4 з 5

Готуємо смачний суп овочевий рецепт


Якщо ви один з прихильників здорового способу життя або вегетаріанців, та й просто людина, яка піклуються про своє здоров'я, то ми сміливо вам рекомендуємо суп овочевий. Приготування даної страви не займає великої кількості часу, до того ж виходить воістину смачним і корисним одночасно. Так само він ідеально підходить для так званих розвантажувальних днів, так як дане блюдо відноситься до категорії легко засвоюваних по причині відсутності в ньому продуктів, які важко засвоюються травною системою. Крім цього можемо рекомендувати наш суп людям на дієті, так як наш суп малокалорійний і не містить в своєму складі інгредієнтів, які призводять до ожиріння, а вхідні в нього продукти сприяють насиченню організму рослинною клітковиною і величезною кількістю необхідних мікро і макроелементів. До того ж наш овочевий суп багатий вітамінами та мінералами так необхідними нашому організму. Пропонуємо відлучитися на невеликий проміжок часу від усіх справ і присвятити наступні 30 хвилин приготуванню по справжньому здорової і корисної їжі для себе коханих.

Інгредієнти:
• свіжа цвітна капуста в кількості половини кілограма
• Морква 1шт
• Одна цибулина середніх розмірів
• Кілька гілочок петрушки
• Одна банка консервованого зеленого горошку
• Суміш сухих трав або свіжих залежно від пори року
• Спеції (сіль, перець)

Рецепт приготування:
• Необхідно дрібними квадратиками нарізати цибулю та моркву
• Обробити цвітну капусту, що б залишилися тільки суцвіття (видалити стебла)
• Мелкоізмельчіть петрушку і зелену цибулю
• Поставити каструлю на вогонь. Дати закипіти. У киплячу воду опустити порізану цибулю з морквою і залишити варитися близько 15 хвилин. Далі помістити в отриманий бульйон цвітну капусту і консервований горошок (попередньо зливши розсіл).
• Додати сіль, перець, а так само суміш трав і приправ (пропорції спецій складати виходячи з особистих переваг).
• Варити близько 5 - 10 хвилин в залежності від розміру суцвіть цвітної капусти. Якщо вони дрібної величини то буде достатньо і 5 міну, якщо крупної то процес варіння може досягати 10-15 хвилин (готовність відвареної цвітної капусти перевіряється виделкою, якщо вилка легко проткнет капусту значити капуста готова)
• Подавати на стіл, дане блюдо слід, приправивши букетом із свіжої зелені (кріп, петрушка, кінза)
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent