Інгредієнти:
• Бульйон м'ясний - 2 л
• Гречана крупа - 2-3 ст. ложки
• Картопля - 6 шт
• Цибуля - 1шт
• Масло вершкове - 50г
• Сіль
• Зелень
• Перець
Приготування:
• У готовий наваристий і киплячий бульйон всипається злегка підсмажене на сухій сковороді гречана крупа.
• Вариться хвилин 10-15.
• Потім додається нарізаний скибочками і обсмажений разом з цибулею на вершковому маслі картопля.
• Все вариться до готовності.
• В кінці додається подрібнений кріп, петрушка, сіль, перець.
• Суп доводиться до кипіння і знімають з вогню.
• Подається в порційних тарілках для перших страв.
Приємного апетиту!