Інгредієнти:
• Цибуля - 1шт
• Морква - 2-3шт
• Картопля - 2-3шт
• Гречана крупа - 1 склянка
• Лавровий лист
• Зелень
• Чорний перець горошком
• Сіль
• Масло вершкове
Приготування:
• Вода доводиться до кипіння, підсолювати.
• Цибуля очищений цілий кладуть у каструлю з киплячою водою.
• Хвилин через 5-10 додається нарізану картоплю, моркву, лавровий лист, перець горошком.
• Потім додається гречана крупа.
• Все вариться до готовності.
• В кінці додається зелень, вершкове масло.
• Щоб суп був смачніший, овочі краще обсмажити (цибуля, морква) на маслі і додати в кінці.
• Суп подається в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!