Необхідні інгредієнти:
• Біла квасоля - 300г
• Свиняча грудинка - 750г
• Картопля - 3-4шт
• Стручкова квасоля - 700г
• Сіль і перець
• Зелень селери - невеликий пучок
Готуємо:
• Напередодні готування замочимо білу квасолю, приблизно на 12 годин. Потім покладемо до неї грудинку, посолимо і поперчимо, варимо при невеликому нагріванні плити близько однієї години.
• Стручкову квасолю помиємо, видалимо волокнисті кінчики, наріжемо на шматочки, додаємо в суп, перемішати, закип'ятимо, потім додамо почищений і порізаний кубиками картоплю і нарізану зелень селери, варимо суп до готовності картоплі.
• Виймаємо з супу грудинку, ріжемо шматочками і знову опускаємо в суп.
• Суп готовий, його можна розливати по тарілках.
Приємного апетиту!