Інгредієнти:
• Цвітна капуста - 200г
• Картопля - 100г
• Нежирне молоко - 300мл
• Яйця (тільки жовтки) - 1шт
• Вода - 500мл
• Рис - 50г
• Масло вершкове - 20г
• Перець
• Сіль
Приготування:
• Очищений і вимитий картоплю нарізати скибочками.
• Цвітна капуста розбирається на суцвіття і заливається половиною зазначеної порції гарячої води.
• Капуста і картопля припускаются до готовності і протирають разом з відваром.
• Рис заливається залишилася порцією гарячої води і вариться до готовності.
• Потім протирають разом з відваром.
• Половина порції молока вливається рисове пюре і доводиться до кипіння, підсолювати.
• Залишилася порція молока збивається з яєчним жовтком і прогрівається до легкого загустіння на водяній бані.
• Овочеве пюре змішується з рисовим масою.
• Суміш доводиться до кипіння, злегка охолоджується.
• Додається яєчно-молочна суміш, сіль і все перемішується.
• Перед подачею суп заправляється маслом.
• Суп подається не в гарячому, а теплому вигляді.
Приємного апетиту!