Готуємо смачний гороховий суп з куркою
Перші страви в нашій країні мали завжди велике значення, тільки от стандартні, нехай навіть дуже смачні щі вже порядком набридли. А гороховий суп з куркою варять тільки коли згадають про існування такого рецепта, і коли в будинку є всі необхідні для нього інгредієнти .. На жаль, відбувається це не так часто, а блюдо дійсно гідне, якщо з усім бажанням підійти до його приготування.
Інгредієнти:
• Один стакан гороху
• 500г. курячого філе
• Одна морква
• Одна головка ріпчастої цибулі
• Один зубчик часнику
• Рослинна олія
• Сіль, спеції за смаком
Приготування:
• Перед тим, як почати готувати суп необхідно замочити горох водою кімнатної температури на 7-8 годин. Коли горох стане м'яким і вбере в себе воду - залишки злити.
• Горох перекласти в каструлю, залити водою і, довівши до кипіння, варити двадцять хвилин.
• Після закінчення часу додасть в каструлю куряче філе, нарізане невеликими шматочками і розчавити зубчик часнику. Дочекатися закипання води.
• Зробити обжарку з дрібно нарізаної цибулі і моркви на рослинному маслі. Після обжарювання додати в каструлю.
• Нарізати картоплю кубиками або не дуже товстою соломкою і додати в суп, варити ще близько двадцяти хвилин.
• Горох почав розварюватися? Суп готовий!
Готуємо дуже смачний гороховий суп з куркою простий рецепт