» » » Збірна м'ясна солянка рецепт

Збірна м'ясна солянка рецепт

Оцінка 4 з 5

Збірна м'ясна солянка рецепт дуже смачний


Солянка це особливий суп! Тому рецептів приготування величезна кількість. Але зараз нашому розгляду підлягає це блюдо з додаванням грибів. По суті це та ж збірна м'ясна солянка рецепт, але з додаванням грибів і як наслідок трохи інший рецептури приготування. Навіть якщо ви зовсім недавно дізналися про таке блюді як солянка, то воно неодмінно знайде місце в списку ваших найбільш улюблених страв. Само страва готується легко і швидко до того ж воно смачне і поживне, а завдяки своїм специфічним смаковим якостям легко внесе різноманітність у ваш живильний раціон. Радимо відкинути на час ваші справи і цілком і повністю зайнятися приготуванням такого унікального і в той же час отримав величезну популярність у народі страви

Інгредієнти:
• Буде потрібно 300 грамів свіжих грибів (білі, печериці, маслюки)
• 100 грамів яловичини (або пісної свинини)
• 50 грамів шинки (радиться, що б шинка була пісних сортів)
• 50 грамів сардельок або сосисок
• 1 велика цибулина ріпчастої цибулі (або 2 середніх розмірів)
• 1 морквина
• Корінь петрушки
• Солоний огірок в кількості 1шт
• Столова ложка томатної пасти або томатного соусу
• 10 оливок або маслин
• близько 5 штучок лаврового листа
• Сіль, перець, зелень петрушки (по особистим перевагам)

Рецепт приготування:
• З м'яса знадобиться зварити бульйон, під час приготування якого туди необхідно додати порізані і попередньо очищені корінь петрушки і морква
• Далі бульйон необхідно процідити, через сито. І витягти відварене м'ясо в окрему ємкість
• На попередньо добре прогрітій сковороді слід загасити попередньо нарізаний тоненькими кільцями цибулю з дрібно подрібненими грибами і томатною пастою або томатним соусом
• Всі м'ясні продукти, витягнуті з бульйону порізати дрібними скибочками або тоненькою соломкою. Кому як зручно
• Очистити від верхньої шкірки солоний огірок витягти насіння і нарізати дрібними часточками
• Всі продукти, заготовлені раніше опустити в бульйон, додати оливки, сіль і перець
• Варити на середньому вогні близько 10-15 хвилин, добре помішувати нижню частину нашого супу, щоб уникнути підгоряння
• Безпосередньо перед подачею в кожну готельну тарілку додати по столовій ложці свіжої сметани і невелику скибочку лимона і щедро приправити свіжою зеленню.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent