» » » Збірна солянка м'ясна рецепт

Збірна солянка м'ясна рецепт

Оцінка 4 з 5

Дуже смачна збірна солянка м'ясна рецепт


Напевно, в цьому світі не знайдеться мало людей, які не люблять наваристу, з великою кількістю м'ясних продуктів до того ж шалено смачну їжу. До таких блюд ставиться м'ясна збірна солянка рецепт якого простий. Супи завжди були невід'ємною частиною раціону всіх людей. Крім того що вони легко і швидко засвоюються організмом, вони так само допомагають в плині малої кількості часу підкріпити слабшає сили. Супи так само можна зустріти у всіх кухнях світу! Винятком не є і російська кухня, де поряд з борщем і щами гідне місце залу і солянка. Рецепт, яку ми сьогодні будемо розглядати дуже смачний і простий.

Інгредієнти:
• Нам знадобиться свиняча рулька в кількості 1,5-2 кілограми
• Грудинка 200 грамів
• Копчена ковбаса 50 грамів
• Сосиски 2-3 штуки
• Курінний окорочок 1шт
• Цибулини середніх розмірів 2 шт.
• Солоні огірки 2 шт.
• Томатний соус або томатна паста 3-4 чайні ложки
• Вершкове масло 3-4 чайні ложки
• Маслини 10-15 штучок
• Каперси 10-15 штучок

Рецепт приготування:
• Рульку промити, розрізати і поставити варитися в каструлю 4,5-5 літрів води, на 2 години.
• Далі додаємо очищену моркву і цибулину цілком
• Туди ж відправляємо порізану стегенце і залишаємо варитися ще годину. Після чого прибираємо вогонь і даємо охолонути. Після чого витягаємо цибулину, моркву і відварене м'ясо. Додаємо лавровий лист і перець, сіль
• Варене м'ясо з бульйону слід очистити від кісточок і порізати дрібними кубиками або соломкою
• На розігрітій сковороді розтоплюємо вершкове масло, кладемо порізаний дрібними кубиками ріпчасту цибулю, коли цибуля стала трохи прозорим, додаємо нарізані тоненькими кругляшки сосиски, обсмажуємо близько 5 хвилин, додаємо солоні огірки. Через 1-2 хвилини обсмажування викладаємо томатну пасту, перемішуємо, додаємо одну дві столові ложки нашого бульйону, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню
Всі заготовлені нами м'ясопродукти ріжемо кубиками або соломкою кому як зручно
Ставимо на вогонь заново наш бульйон і доводимо до кипіння, після чого додаємо нарізані м'ясопродукти, туди ж додаємо томатно овочеву суміш.
• Самий час покласти наші каперси в суп, закриваємо кришкою і залишаємо варитися ще 15-20 хвилин. Після закінчення даного часу зняти з вогню і дати настоятися.
• Подавати солянку рекомендується в тарілці, з часточкою лимона і маслинами приправивши сметаною.
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent