» » » Солянка збірної м'ясної рецепт

Солянка збірної м'ясної рецепт

Оцінка 4 з 5

Готуємо просто вдома блюдо солянка збірної м'ясної рецепт


На даний час відомо величезна кількість всіляких рецептів різних супів. Але сьогодні ми вам запропонуємо з незліченної кількості даних страв у різноманітити ваше домашнє меню, супом солянка збірної м'ясної рецепт, якій належить нашому детальному вивченню. Ця страва бере свій початок з традиційної кухні, але в даний час процес його приготування використовується з деякими відхиленнями. Солянка - це досить смачний і ситний суп, тому нагодувати сім'ю такою стравою цілком реальне завдання. Хочеться так само відмітити, простота приготування його полягає в тому що його практично неможливо зіпсувати.

Інгредієнти:
• Знадобиться 300-350 грам яловичини з кісточкою, для наваристого бульйону
• Близько 100 грам шинки
• 2-3 сосиски
• 100 грам копченої або підлозі копченої ковбаси
• 2-3 цибулини середніх розмірів
• Одна морквина
• Так само 4 штуки малосольних огірків
• і невелика кількість томатної пасти

Приготування:
• Для початку нам потрібно зварити бульйон, для цього необхідно буде кісточку помістити в каструлю з водою поставити на вогонь. Після закипання необхідно зняти піну і залишити варитися на 1-1,5 години на повільному вогні.
• За півгодини до готовності бульйону потрібно буде додати сіль і спеції (лавровий лист, чорний перець) за смаком. Слід пам'ятати, що бульйон необхідно трохи недосолити, так як продукти, що входять до складу нашої солянки вже мають солоний присмак. (Солоні огірки, ковбаса, шинка.)
• У той час поки буде варитися наш бульйон, треба нашаткувати нашу цибулю і обсмажити на сковороді до появи золотистого кольору.
• Пропускаємо через тертку нашу моркву і додаємо в сковороду з цибулею для спільної обжарювання
• До обсмаженої моркви цибулі додаємо томат, перемішуємо і тушкуємо під кришкою п'ять хвилин
• Далі нарізаємо огірки у формі дрібних квадратиків, таким же методом нарізаємо ковбасу, шинку і сосиски
• Пропускаємо бульйон через дрібне сито в окрему каструлю, доводимо до кипіння. Додаємо нашу зажарку з обсмаженого цибулі, моркви та томата в бульйон. Далі по черзі викладаємо в каструлю з бульйоном по черзі нашатковану шинку, ковбасу та сосиски.
• Отриманий суп слід залишити варитися ще на 3-5 хвилин. Після чого зняти з вогню і дати наполягатимуть
• Безпосередньо перед подачею необхідно в кожну тарілку покласти по тоненькому шматочку лимона кілька оливок нарізаних кільцями - це додасть нашому супу надзвичайно приємний присмак
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent