» » М'ясні супи

М'ясні супи

М'ясні супи мають свої секрети приготування, яка справжня господиня повинна знати. М'ясний суп повинен мати смак м'яса, тому різати його для супу необхідно великими шматками. Подавати м'ясний суп можна не тільки на обід, але й на вечерю. Він чудово збуджує апетит перед вживанням другої страви, а також збагачує організм живильними речовинами. Суп завжди вважався самої зручної їжею, так як його було просто і легко готувати. Він відмінно вгамовує голод, причому, зовсім не шкодить фігурі. Звичайно, основою м'ясного супу є м'ясо, але не варто забувати, що без різноманітних овочів не вийде, ні один суп. Природно не варто забувати про зелень, спеції і заправки.

Овочі для супу можна брати будь-які, використовуйте всі ваші фантазії і змішуйте різні інгредієнти. Варто пам'ятати про те, що головне не переборщити зі спеціями, відмінно поєднуються в супі зелень петрушки, селера, кріп. Готувати м'ясні супи можна з м'яса і кісток будь-яких тварин. Для м'ясного супу прекрасно підійде шия, лопатка, грудинка, голяшка, а також м'ясо старої птиці. Краще не використовуйте для приготування м'ясного супу заморожене м'ясо, так як він вийде каламутним. Якщо м'ясо дуже жирне, то виваренний жир краще видалити. На ньому можна згасити зелень перед тим, як викласти її в суп. Додавати в суп заправки бажано хвилин за 10 до закінчення варіння, а от свіжу зелень краще додавати в тарілку індивідуально.