Готуємо дуже смачні білоруські кухні рецепти
Всім відомо, що білоруські кухні дуже різноманітні. Особливою популярністю користується білоруський традиційний борщ. Жоден обід не може обійтися без цієї страви.
Основні інгредієнти:
• Свинячі кістки 100 грам;
• Яловича грудинка 80 грам;
• Морква 1 шт.;
• Сосиски 20 грам;
• Буряк 80 грам;
• Томат 1 ст. ложка;
• Картопля 2 шт.;
• Цукор 1 чайна ложка;
• Корінь петрушки 10 грам;
• Лук 1 шт.;
• Сало свиняче 10 грам;
• Борошно пів чайної ложки;
• Оцет пів чайної ложки;
• Сметана 1 чайна ложка;
• Лавровий лист;
• Зелень;
• Сіль, перець (за смаком).
Процес приготування:
• Зваримо свинячі кістки разом з яловичої грудинкою.
• помиємо і наріжемо соломкою цибулю, петрушку і моркву. Відправимо пасеровану на свинячому салі близько 10 хвилин, після чого додамо томат, борошно і залишимо ще на 10 хвилин.
• Зваримо буряк. Потім очистимо і нашинкуем.
• У бульйон кладемо картоплю, нарізану часточками. Доводимо до кипіння, після чого кладемо варений буряк і пасеровані суміш, коріння, лавровий лист і перець. Залишаємо варитися 15 хвилин.
• У самому кінці заправляємо борщ оцтом і цукром.
• При подачі на стіл, у порцію кладемо сосиски, м'ясо, сметану і все посипаємо зеленню.
Готуємо смачно рецепти з білоруські кухні