» » » Святкове Меню

Святкове Меню

Оцінка 4 з 5

Готуємо смачно самі святкове меню


Свята найприємніше час будь-якої людини. Адже в цей день не потрібно йти на роботу, немає необхідності нікуди поспішати, зате можна посидіти вдома в колі рідних. Найголовнішим в такий день є святкове меню. Для господині це відмінний спосіб показати, наскільки вона вміла господиня, продемонструвати свої кулінарні здібності. Сьогодні я розповім вам три рецепти для святкового меню. Ці страви можна подавати до будь-якого свята. Для першого страви відмінно підійде незвичайний і смачний салат «Креветки під шубою». Такий салатик сподобається всім, інгредієнти для нього легко купити, їх незвичайне поєднання вас здивує.

Інгредієнти:
• чотири картоплини
• чотири зварених яйця
• 140 грам червоної ікри
• 500 грам креветок
• майонез
• спеції

Спосіб приготування:
• варені овочі натираються на тертці, як для звичайного салату під шубою на терці середнього розміру
• креветки очистити і відварити з перцем, сіллю та іншими спеціями. Потім їх необхідно розрізати на невеликі шматочки
• тепер займемося укладанням салату. Спочатку змащуємо дно салатниці майонезом, потім йде шар креветок, знову майонез, викладаємо на нього весь картопля, знову майонез, зверху кладемо зернятка ікри, можна прикрасити ікрою у вигляді якого-небудь символічного візерунка. Зверху прикрасити зеленню.
• Перед подачею на стіл дайте салату настоятися близько шести годин.

А на друге ми приготуємо свинину по-китайською
Інгредієнти:
• один кілограм свинини
• 500 грам солодкого перцю
• чотири цибулини
• чотири столові ложки томатної пасти, м'ясного бульйону і винного оцту
• два яєчних жовтка
• дві столові ложки крохмалю
• чотири столові ложки цукру
• пів склянки соєвого соусу
• 200 грам рослинного масла
• сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:
• нарізати м'ясо, болгарський перець невеликими смужками, а цибуля півкільцями
• збиваємо жовтки, соєвий соус, томатну пасту, м'ясний бульйон, цукор, сіль, перець і маринувати в такий суміші м'ясо близько однієї години.
• обсмажити на олії цибулю і перець до золотистого кольору
• висипати крохмаль у мариноване м'ясо, перемішати, злити зайву рідину і обсмажувати шматочки м'яса на рослинній олії.
• з'єднайте свинину з овочами, залийте маринадом і смажте під кришкою близько 15 хвилин на невеликому вогні.
На десерт можна подати морозиво або яблучний пиріг. Приємного апетиту!
Загрузка...
Якщо ви приготували цей рецепт - напишіть те що вийшло!
Не пишіть, коментар «Спасибі, смачно!» Висловлюйте свої емоції більш детально!
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent