Готуємо самий смачний салат з креветками и авокадо рецепт
Салати з морепродуктів вже нікого не здивуєш. Мало того, що вони корисні, так ще ситні і виглядають гарно. Залишається, готувати такий салат, щоб вражав не самими морепродуктами, а цікавим поєднанням інгредієнтів. Напередодні найближчого свята візьміться за готування запропонованого страви салат з креветками и авокадо. Смак салату просто дивовижний. Як можна не любити поєднання креветок, шампіньйонів і авокадо? Напевно, салат всім сподобається. Озбройтесь необхідними продуктами і вперед до приготування страви.
Інгредієнти:
•200 г креветок
•150 г печериць
•1 ст. л. рослинного масла
•1 цибулина
•1 авокадо
•2 мариновані огірки
•40 г листя салату
•20 г зелені
•150 г майонезу
•Сік половини лимона
•1 ч. л. гірчиці
•12 маслин
Приготування:
• Чищені креветки необхідно покласти в киплячу воду, варити 5 хвилин, відкинути на друшляк і дати охолонути .
• Печериці почистіть, протріть вологою серветкою, наріжте скибочками. Рослинна олія розігрійте в сковороді, викладіть в неї гриби і смажте 6 хвилин. Поставте остигати.
• Цибулю очистіть і наріжте тонкими кільцями. Авокадо помийте, видалити серцевину і наріжте скибочками. Потім збризніть 1 столовою ложкою лимонного соку. Огірки помийте і наріжте тонкими кружечками.
• Зелень добре вимийте, обсушіть, трохи відкладіть для прикраси, а решта покришіть.
• Майонез потрібно змішати з гірчицею і лимонним соком. Листя салату вимити і обсушити сухою серветкою. Підберіть салатницю і розкладіть на ній листя салату. Всі інгредієнти потрібно змішати з, приготовленої заздалегідь, заправкою і викласти зверху листя салату.
• Ваш салат з креветками и авокадо готовий. Прикрасьте його маслинами і зеленню.
?