Оселедець під шубою дуже смачний рецепт
Одне їх традиційних новорічних страв, відповідне і до інших свят. Має оригінальний смак і виглядає на столі дуже красиво. Якщо ви хочете піти в гості, то приготуйте оселедець під шубою рецепт її досить складний, але впевнена домогосподарка з цим легко впорається.
Інгредієнти:
• Оселедець - 2 шт.,
• Буряк - 2 шт.,
• Цибулина - 2 шт.,
• Морква - 1 шт.,
• Яйця, перець, сіль, майонез з конусоподібної кришкою і салатна олія.
Рецепт приготування:
• Картопля з буряком приготуємо в мікрохвильовці. Яйця відварюємо.
• У оселедця відрізаємо голову. Підчепивши за край у відрізу, знімаємо всю шкіру.
• Після цього потрошим рибу. Якщо в ній знайшлися молоки або ікра, то маємо їх. Вони нам не знадобляться в цій страві. Промиваємо оселедець.
• Витягуємо з риби всі кістки разом з хребтом на спині і розділяємо її на два філе. Якщо якісь дрібні кістки риби не вдалося витягнути, то не турбуйтеся, після дрібної її нарізки кістки будуть абсолютно не відчутні.
• Тепер нам необхідно порізати яйця, моркву і картоплю на дрібні кубиками, і чим дрібніше вони будуть, тим краще. Сіль, перець-за смаком.
• Режим на дві половинки сиру цибулину, тримаємо не довго в оцті й теж - на дрібні кубики.
• Потім буряк натерти на терці. І не забуваємо залишити половину для прикраси.
• Тепер збираємо шари на плоскій тарілці. Кожен шар необхідно щільно притискати, • крім майонезного. Шари повинні бути круглими.
• 1 шар - половина картоплі, олія,
• 2 шар - половина оселедця,
• 3 шар - цибуля,
• 4 шар - майонез,
• 5 шар - половина варених яєць,
• 6 шар - морква,
• 7 шар - майонез,
• 8 шар - половина картоплі,
• 9 шар - половина оселедця,
• 10 шар - цибуля,
• 11 шар - половина варених яєць,
• Тепер ущільнює всі шари руками, надавши стійку форму.
• 12 шар - майонез,
• 13 шар - буряк, рівномірно сыпем,
• 14 шар - майонез. Їм промащуємо всю буряк. Необхідно наносити сіткою, а потім розмазувати ложкою.
• Тепер ми можемо вирізати пелюстки, квіти, і стебла з бурякових платівок і викласти їх по всій поверхні майонезу.
• Потім накриваємо салат глибокої чашкою, тому що страва висока, і ставимо настоятися холодильник не менш ніж на 6 годин.
Це блюдо зручно приготувати, наприклад, коли вам потрібно піти в гості, і є бажання внести своє слово у святковий стіл. Наприклад, на день народження чоловіка, назвавши блюдо, припустимо, «рибний торт до горілки».
Приємного апетиту!
Готуємо до свята оселедець під шубою рецепт приготування без зайвих витрат дуже простий