Готуємо смачний салат з червоною ікрою
Також як кашу неможливо зіпсувати маслом, так і салат не зіпсуєш ікрою. Приготувавши салат з червоною ікрою, ви не тільки отримаєте смачна страва, але і відмінно прикрасите їм свій обідній стіл.
Основні інгредієнти:
• Один солоний оселедець (переважно норвезька);
• Ріпчасту цибулю (2шт), морква (2шт);
• Відварена картопля(4шт);
• Одна баночка червоної ікри;
• Майонез(200гр).
Процес приготування:
• Ставимо на плиту каструлю з поміщеним у неї картоплею. Паралельно в іншій тарі відварюємо морква. Поки овочі варяться, беремося за оброблення оселедця.
• Дрібно нарізаємо готове філе оселедця, також дрібно ріжемо цибулю. Ікру з баночки розділяємо на дві порції. Перша буде служити для оформлення салату, а друга безпосередньо буде перемешена з іншими продуктами, які необхідні для приготування салату.
• Зварені овочі охолоджуємо, нарізати невеликими кубиками (морква можна протерти на терці і змішати з цибулею і оселедцем. Додаємо червону ікру, майонез і ретельно перемішуємо наш майбутній салат.
• Викладаємо наш салат в спеціальну салатницю, прикрашаємо поверхню залишилася ікрою. Посипте салат додатково зеленню, це надасть страві більш ефектний вигляд.
Готуємо смачна страва салат з червоною ікрою рецепт