Інгредієнти для приготування:
• 100 грам майонезу
• Одна велика морква
• Одна банка печінки тріски
• Три курячих яйця
• 100 грам твердого сиру
• Сім пір'я зеленої цибулі
• Чотири столові ложки консервованого горошку
І так приступаємо:
• Відварюємо до повної готовності курячі яйця та моркву. Потім відокремлюємо жовтки від білків у яєць. Натираємо на крупній тертці окремо моркву, білки і сир. Тепер відкриваємо печінка тріски, зливаємо з неї масло і розминаємо її вилкою.
• Потім моєму і дрібно рубаємо зелена цибуля. Беремо формочки маленькі, змащуємо їх соняшниковою олією і кладемо в них шар зеленого цибулю, після чого поливаємо його майонезом. Потім кладемо по черговості білки, майонез, твердий сир, майонез, зелений горошок, майонез, морква, майонез і знову зелена цибуля.
• У самому кінці ложем печінку тріску. Тепер ставимо на кілька годин формочки в холодильник. Після цього беремо блюдо, прикрашаємо його листям салату і викладаємо на нього приготований салат з формочок. Натираємо на кожен салатик з допомогою терки жовтки. Прикрашаємо страву зеленню на свій розсуд і можна подавати цю смачну красу з печінки тріски до столу.