Інгредієнти для приготування:
• Рибні пресерви
• Три варених курячих яйця
• Одна банка тунця у власному соку
• Один плавлений сирок
• 50 грам твердого сиру
• Одна столова ложка лимонного соку
• Дві столові ложки сирного соусу * Цезар *
• Один помідор
• Оливки для прикраси
І так приступаємо:
• Відкриваємо консервований тунець і зливаємо з нього в миску сік. Потім додаємо в миску сік лимона і сирний соус. Тепер чистимо курячі яйця і перетирає їх виделкою разом з тунцем.
• Заправляємо його соусом. Потім натираємо на крупній тертці плавлений сирок, а на дрібній тертці твердий сир і гарненько їх змішуємо. Викладаємо приготовлену суміш на блюдо у формі зірки.
• Моєму помідор, нарізаємо його тонко і ложем на поверхню зірки. Після цього кладемо на помідор шар пресерви. Прикрашаємо салат зверху маслинами і нарізаним лимончиком, після чого можна подавати це легке частування до столу.