Тунець, є одним з видів риб, які при консервуванні не втрачають своїх корисних властивостей. А салат з тунця консервованого простий у приготуванні, але зате є дуже корисним для серцево судинної системи та для нормальної діяльності мозку. Тунець, володіє багатьма корисними властивостями, смак м'яса ніжний і, пробуючи приготувати салати з тунцем, вибирайте такі, до складу яких не входить багато продуктів, щоб не втратити його смак.
Інгредієнти для рецепта «Салат з тунця консервованого»:
- Консервований тунець - сто п'ятдесят грамів.
- Помідори черрі - десять штук.
- Листя салату - п'ять штук.
- Маслини без кісточок - десять штук.
- Масло рослинне - для приготування заправки.
- Лимонний сік - дві столові ложки.
- Перець і сіль - за смаком.
- Кріп або петрушка для прикраси.
Як приготувати «Салат з тунця консервованого» в домашніх умовах
-
Помідори черрі розріжте на дві частини.
-
Маслини без кісточок наріжте у формі колечок.
-
Приготуйте заправку: змішайте рослинне масло, перець, сіль і лимонний сік.
-
На дно невеликої плоскої тарілки покладіть помиті під проточною водою листя салату.
-
На них красиво розкладіть маслини, помідори, шматочки риби і полийте масляної заправкою.
-
Прикрасьте салат гілочками кропу або петрушки.